Algenolie                                             

Beschrijving

Algenolie, INCI: Algae glycine soja

Dit is een extract van bruinalgen (Fucus vesiculosus) in sojaolie. De werkstoffen van algen zijn zeer geschikt voor toepassing in de producten voor de huidverzorging. Ze hebben een positieve invloed van de huidturgor, maken de hoornlaag zacht en bevorderen de doorbloeding van de huid. Algenolie wordt vanwege zijn ontslakkende werking veel gebruikt in producten tegen cellulitis en is rijk aan proteïnen, polysacchariden, mineraalzouten, allantoïne en vitaminen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Algenolie                                             ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *