Avocado olie (koud)

4,1015,80

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Avocado olie (koud), INCI: Persea gratissima oil

Deze olie is ongebleekt, donkergroen van kleur en afkomstig uit de eerste, koude persing. Avocado olie is rijk aan de vitaminen A, B, C, E, F, onverzadigde vetzuren, eiwitten en mineralen. De olie heeft een licht antibiotische werking, vormt een beschermend laagje over de huid, maakt een stugge, verharde huid weer soepel (bv. bij psoriasis en bij verhardingen van het bindweefsel), helpt het verouderingsproces tegen te gaan, maakt een vetarme huid glad en zacht en is o.a. geschikt voor gebruik in maskers en massageolie.

Extra informatie

Hoeveelheid

100 ml, 250 ml, 500 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Avocado olie (koud)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *