Caroteen (wortel olie)                                     

Categorie:

Beschrijving

Caroteenolie (Wortelolie), INCI: Daucus carota oil, ……..

Caroteenolie is een oliemaceraat van wortelen in ……. olie, dat betacaroteen, vitamine E en vitamine A bevat. Het is geschikt voor gebruik in gezichts- of lichaamsolie en emulsies voor een droge, schilferige huid, een droge, schilferende hoofdhuid, rijpe huid, zonnebrandmiddelen en after sun producten. Het heeft een anti-rimpelwerking, werkt kalmerend en vitaliserend op de huid, verbetert de celdeling en –stofwisseling en reguleert de keratinevorming.

Caroteenolie werkt kleurend (heeft een intensieve oranje kleur) en dient daarom alleen sterk verdund in een basisolie gebruikt te worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Caroteen (wortel olie)                                     ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *