Cocosvet /olie

2,0510,00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Cocosvet/-olie (koud), INCI: Cocos nusifera oil

Cocosolie wordt vervaardigd door persing van cocosnoten. Bij lagere temperaturen is hij vast, bij hogere vloeibaar. Werkt hydraterend, versoepelt de huid, beschermt huid en haar (vormt een dunne film), werkt als zonnefilter en versnelt het bruiningsproces van de huid.

Extra informatie

Hoeveelheid

100 ml, 500 ml, 1000 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cocosvet /olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *