Duindoornbes olie

9,2037,20

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Duindoornbesolie (koudgeperst, wildpluk), INCI: Hippophae rhamnoides

Duindoornbessen zijn ware energiebommetjes. Het vruchtvlees bevat 2 % olie, die door middel van een oplosmiddelvrije scheidingsprocedure gewonnen wordt. De olie is oranje, ruikt fruitig en wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan palmitine- en palmitoleïnezuur, vitamine A, E, K, C en carotenoïden. Het hoge gehalte aan anti-oxydanten zorgt voor een goede bescherming tegen vrije radicalen. Deze olie is zeer geschikt voor regeneratie van een gevoelige en droge huid, voor gebruik in zonneproducten en voor wondbehandeling. Omdat ze voor een sterke oranje verkleuring zorgt, is er maar een kleine hoeveelheid in een product nodig: maximaal 2-5 %.

Extra informatie

Hoeveelheid

50 ml, 100 ml, 250 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duindoornbes olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *