Hamamelis tinctuur                                

Beschrijving

Hamamelistinctuur, INCI:

Werkt adstringerend, ontstekingsremmend, verkoelend, jeukstillend. Wordt toegepast bij droge, gevoelige en geïrriteerde huid, bij een huid met grove poriën (bv. in reinigingslotion of tonic), bij zonnebrand en bij vet haar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hamamelis tinctuur                                ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *