Jojoba olie (koud)

5,8042,50

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Jojobaolie (koud), INCI: Buxus chinensis

De jojobaplant is een woestijnplant die voornamelijk in de woestijnen van West-Amerika groeit. De olie uit de zaden wordt al generaties lang door de woestijnbewoners zeer gewaardeerd en door hen ook “vloeibaar goud”genoemd. Jojoba-olie is eigenlijk een plantenwas, die vloeibaar is bij kamertemperatuur, maar troebel en vast bij kamertemperatuur. Jojobaolie trekt snel in de huid zonder vet aan te voelen of te glimmen en laat een heel dun, beschermend waslaagje achter op de huid. Deze olie is geschikt voor alle huidtypen, werkt talgregulerend, hydraterend, ontstekingsremmend en heeft een zonnebeschermingsfactor van 4.

Extra informatie

Hoeveelheid

50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jojoba olie (koud)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *