Soja olie (koud)

4,1013,25

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Sojaolie (koud), INCI: Soya hispida

Dit is een dunne, lichtgele olie, die snel door de huid wordt opgenomen, crèmes goed smeerbaar maakt en ook zeer geschikt is voor gebruik in badoliën.

Extra informatie

Hoeveelheid

250 ml, 500 ml, 1000 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Soja olie (koud)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *