Tarwekiem olie (koud)

3,6013,35

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Tarwekiemolie (koud), INCI: Triticum vulgaris)

Tarwekiemolie bevat veel vitamine E en carotenoïden wat zorgt voor de sterke regenererende werking van deze olie. “Crude” tarwekiemolie is intens van kleur (geel-bruin) en heeft een vrij sterke, ietwat rookachtige geur. Er bestaat ook een ontgeurde en ontkleurde tarwekiemolie, maar hieruit is het merendeel van de actieve bestanddelen verwijderd. Tarwekiemolie wordt zelden als pure draagolie gebruikt: de geur is sterk en de olie laat zich niet zo goed inmasseren. 5 Tot 10 % toevoegen aan een andere draagolie is echter voldoende om de werking te behouden. Deze concentratie kan ook gebruikt worden om het ranzig worden van andere plantaardige basisoliën te voorkomen. Tarwekiemolie is toe te passen bij een ouder wordende huid, bij een droge, gedehydrateerde huid, bij een bleke, slecht doorbloede huid, als anti-oxidant en als voedingssupplement. Tarwekiemolie werkt hydraterend, als anti-oxidant, gaat veroudering van de huid tegen en stimuleert de doorbloeding.

Extra informatie

Hoeveelheid

100 ml, 250 ml, 500 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tarwekiem olie (koud)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *