Vitamine E accetaat                               

2,3529,85

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Vitamine E-acetaat, INCI: Tocopheryl acetate

Vitamine E-acetaat is een verbinding van natuurlijk vitamine E met een zout van azijnzuur. Deze is veel stabieler en huidvriendelijker dan zuivere vitamine E, echter iets minder sterk werkzaam. Vitamine E is beslist de bekendste vitamine met huidverzorgende werking. Onmisbaar in zonne- en after sun producten vanwege de werking tegen vrije radicalen. Vitamine E verhoogt ook het vochtvasthoudend vermogen van de huid en vermindert zo de rimpeldiepte. De huid blijft gladder en soepeler en bovendien heeft vitamine E een wondhelende, regenererende en littekenvormende werking, waardoor het zeer veelzijdig ingezet kan worden.

 

Dosering: 0,5 – 5 %

Niet bewaren boven 25 °C!

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

10 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitamine E accetaat                               ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *