Wonder olie

2,257,00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Wonderolie (Ricinusolie, Castorolie), INCI: Ricinus communis seed oil

De olie wordt gewonnen door middel van persing van de zaden van de ricinusplant. Zeer geschikt voor bepaalde toepassingen in zowel verzorgende als decoratieve cosmetica vanwege de kleverigheid. Wordt o.a. gebruikt in lippen- en huidbalsem, (hydrofiele) reinigingsolie/cleansing oil, lipstick, lipgloss (wonderolie zorgt voor de glans) en mascara.

Extra informatie

Hoeveelheid

100 ml, 250 ml, 500 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wonder olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *