Zonneolie                                            

Beschrijving

Zonneolie, INCI: PEG-7-Glyceryl Cocoate

Deze olie wordt gewonnen uit kokosvet en vervolgens geëthoxyleerd, waardoor het eindproduct hydrofiel, dus mengbaar met water wordt (bij mengen met water ontstaat er een melkachtige emulsie). Het is een lichtgele, olieachtige vloeistof met een zwakke geur. Allergische reacties, ook onder invloed van zonlicht, zijn hiermee niet waargenomen. Zonneolie is zeer temperatuurbestendig en kan tot boven de 150 ° C verhit worden zonder dat er chemische veranderingen plaatsvinden. Niet verwarmen boven 200 ° C, aangezien men dan al snel te dicht bij het vlampunt van rond 260° C zou komen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zonneolie                                            ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *